Η Microsoft Αποκάλυψε Τα Πρώτα Πληκτρολόγια Και Ποντίκια Για Windows 8

Η Microsoft αποκάλυψε τα πρώτα της πληκτρολόγια και ποντίκια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα Windows 8 και λειτουργούν με Bluetooth.

Wedge Mobile

Το πληκτρολόγιο Wedge Mobile ίσως είναι και το καλύτερο που έχει σχεδιάσει η εταιρία. Όμορφο, μίνιμαλ, ελαφρύ και λεπτό, το Wedge Mobile τροφοδοτείται από 3 ΑΑΑ μπαταρίες και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στα Windows 8 Charms (Αναζήτηση, Ρυθμίσεις, Διαμοιρασμός και Συσκευές) και στα πολυμέσα. Μαζί με αυτό, έρχεται και ένα λαστιχένιο κάλυμμα που προστατεύει το πληκτρολόγιο και μπορεί να διπλώσει και να λειτουργήσει σαν βάση για τα tablets.

Η τιμή του είναι $/€79.95 και το είχαμε γνωρίσει γνωρίσει πριν μερικές εβδομάδες.

Sculpt Mobile

Το κλασσικό πληκτρολόγιο για όσους δεν θέλουν το “μοντέρνο” Wedge Mobile. Το πάχος του είναι 19 χιλιοστά και δέχεται δύο μπαταρίες AAA για χρήση έως και 10 μήνες (αρκεί να είναι απενεργοποιημένο όταν δεν χρησιμοποιείται).

Η τιμή είναι $/€49.95.

Wedge Touch

Το Wedge Touch είναι για πολλούς το νέο κομψό ποντίκι της Microsoft. Σαν μίνιμαλ και αυτό, έχει μία μεγάλη επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος του που αναγνωρίζει κάθετες και οριζόντιες εντολές και διαθέτει τη τεχνολογία BlueTrack laser για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί επάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (πχ γυαλί). Η μπαταρία του είναι μία AA και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 18 μήνες.

Η τιμή του είναι $/€69.95.

Sculpt Touch

Αν το Wedge Touch δεν σου αρέσει, τότε η εταιρία έχει μία εναλλακτική πρόταση – το Sculpt Touch. Το κλασσικό ποντίκι υπολογιστών που όλοι ξέρουμε, αλλά με μία πινελιά της τεχνολογίας του 2012. Το ασημένιο scroll strip στη μέση που αναγνωρίζει 4 κατευθύνσεις για ευκολότερη πλοήγηση σε σελίδες, προγράμματα και έγγραφα.

Η τιμή του είναι $/€49.95.

Touch Mouse

Όχι, το γνωστό ποντίκι αφής της εταιρίας δεν ανανεώθηκε σαν συσκευή. Απλά πήρε μία αναβάθμιση στους drivers για να αναγνωρίζει περισσότερες κινήσεις, οι οποίες είναι:
Κίνηση με ένα δάκτυλο για κινήσεις αριστερά/δεξιά ή πάνω/κάτω, κίνηση με δύο δάτκυλα για διαχείριση εφαρμογών, εμφάνιση εντολών και μεταφορά από εφαρμογή σε εφαρμογή, κίνηση με τρία δάκτυλα για zoom in/out και πλοήγηση εμπρός/πίσω με κίνηση του αντίχειρα μέσα στην εφαρμογή.

Η αναβάθμιση έχει κυκλοφορήσει ήδη και το ποντίκι υπάρχει εδώ και μήνες στα καταστήματα με τιμή $/€79.95.

Όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα Windows 8 και το Microsoft Surface στις 26 Οκτωβρίου.

Πηγή

Εικόνα Άρθρου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.