Τα Windows Blue Έρχονται Του Χρόνου;

Μια νέα αναφορά δείχνει ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση των Windows το επόμενο έτος που έχει ταξινομηθεί ως «ενημέρωση».

Η Mary Jo Foley από το ZDNet αναφέρει ότι οι πηγές της την πληροφόρησαν ότι του χρόνου θα υπάρξει κάποια στιγμή μία ενημέρωση των Windows που ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι ένα απλό update ή ολόκληρο service pack. Η κωδική ονομασία της είναι Blue.

Στο άρθρο, ο Foley σημειώνει ότι πιστεύει πως η Microsoft πλέον θα κυκλοφορεί πιο γρήγορα νέες εκδόσεις όπως κάνει και η Apple με το OS X. Έτσι μπορεί του χρόνου να μιλάμε για τα Windows 8.1 – μία αναβάθμιση με γενικές βελτιώσεις, χωρίς “τρομερές” αλλαγές και χαμηλό κόστος (πχ 15-20€).

Η αναφορά του Foley στηρίζεται στο γεγονός ότι η Microsoft ήδη προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την ανάπτυξη του Windows 9 που είναι ήδη σε εξέλιξη. Άλλες αναφορές ισχυρίζονται ότι η κωδική ονομασία των 9 είναι Blue, ωστόσο ο Foley λέει ότι δεν ισχύει.

Ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι η έκδοση Blue. Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε του χρόνου – είτε σε μορφή ενημέρωσης/αναβάθμισης είτε σε service pack είτε σε κάποια έκδοση 8.1. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.