Το eBay Επανασχεδιάστηκε Και Απέκτησε Νέες Υπηρεσίες

Η eBay σχεδόν ένα μήνα πριν ανακοίνωσε το νέο λογότυπό της, και σήμερα μας έδειξε τις ανανεωμένες υπηρεσίες της που τέθηκαν ήδη σε εφαρμογή.

Η νέα αρχική σελίδα του eBay, ακολουθώντας τις τάσεις του σημερινού διαδικτύου, παρουσιάζει τα προϊόντα σε πλέγμα όπως το Pinterest. Η σχεδίαση είναι πιο απλή, υπάρχει λιγότερο κείμενο και μπορεί να προσαρμοστεί στις οθόνες των smartphones και των tablets. Μπορείς επίσης να κάνεις Like στο Facebook τις δημοπρασίες, κάτι που ελπίζουν να οδηγήσει στην αύξηση των επισκέψεων στο site, και να φτιάξεις το δικό σου Feed ώστε να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη προσφορές που σε ενδιαφέρουν.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης δύο νέες υπηρεσίες. Η πρώτη ονομάζεται eBay Lifestyle Deals και είναι μία υπηρεσία για τοπικές προσφορές με κουπόνια, όπως τα Groupon και Google Offers. Η δεύτερη είναι η eBay Now που δοκιμαζόταν από τις αρχές του Αυγούστου και με αυτήν οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται την ίδια μέρα που ο πελάτης θα κάνει τη παραγγελία. Δυστυχώς και οι δύο αυτές υπηρεσίες αφορούν μόνο κάποιες περιοχές της Αμερικής αλλά στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες.

Για να αποκτήσεις την νέα εμφάνιση του eBay, μπες εδώ και αυτόματα θα σε πάει στην νέα Αρχική.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.