Η Οικογένεια Προϊόντων Project J Της Samsung Θα Μας Απασχολήσει Το 2013

GALAXY S III S-Beam

Η Samsung θέλει να γίνει η κυρίαρχος εταιρία στις Android συσκευές και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Φέτος θα δούμε την οικογένεια προϊόντων Project J όπου εκεί συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίες συσκευές της Κορεάτικης εταιρίας, καθώς και ένα ακόμα gadget… ένα έξυπνο ρολόι χειρός.

Ξεκινώντας έχουμε το κινητό με κωδική ονομασία Samsung GT-I9500 ή αλλιώς Project J Altius όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Όσοι παρακολουθείτε το Tech Community θα γνωρίζετε ότι πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S4. Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα [περισσότερα εδώ] μπορούμε να διακρίνουμε από την παρακάτω λίστα που διέρρευσε ότι συνοδεύεται με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, όπως προστατευτικές θήκες, καλώδια και ακουστικά, όμως μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει και μία εξωτερική μπαταρία 2,600mAh.

Η δεύτερη συσκευή είναι το J Mini Serrano, ή αλλιώς Galaxy S IV mini. Αυτό είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτό και από ότι βλέπουμε θα έχει για αξεσουάρ τρία προστατευτικά καλύμματα.

Για τέλος έχουμε κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε από την Samsung. Το Project J Active Fortius. Αυτό είναι ένα έξυπνο ρολόι χειρός αλλά ακόμα δεν έχουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, εικόνες ή αναφορές. Πιστεύουμε ότι θα ‘δένεται’ με τα προαναφερόμενα για να μπορούμε να βλέπουμε ειδοποιήσεις και να χειριζόμαστε το κινητό μας από αυτό. Να αναφέρουμε επίσης ότι φημολογείται πως η Apple θα βγάλει ένα αντίστοιχο για το iPhone [περισσότερα εδώ] οπότε μάλλον θέλει να την προλάβει. Για αυτό τα αξεσουάρ είναι ένα περιβραχιόνιο, βάση για ποδήλατα και θήκη.

Project J Altius:
– Clear Cover
– Flip Cover
– Protective Cover
– Pouch
– Extra Battery Kit
– Battery 2600 mah
– Wireless Charging Kit
– HDTV Adapter
– Headset

Project J Mini Serrano:
– Clear Cover
– Flip Cover
– Protective Cover

Project J Active Fortius:
– Arm Band
– Bike Mount
– Pouch

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.