Τα Windows Blue Και Επίσημα Λέγονται Windows 8.1 Και Είναι Δωρεάν

Τα Windows Blue Και Επίσημα Λέγονται Windows 8.1 Και Είναι Δωρεάν

Windows-8.1

Πολλά είχαμε ακούσει τον τελευταίο καιρό για την επόμενη έκδοση των Windows Blue, και μάλιστα είχαμε δοκιμάσει μία έκδοση που είχε διαρρεύσει των νέων Windows και είδαμε ότι έχουν πολλές νέες δυνατότητες. Όμως η Microsoft αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της μιλώντας ανοιχτά.

Σήμερα στο JP Morgan Technology, Media & Telecom Conference στη Βοστώνη, η Tami Reller μοιράστηκε με το κοινό ότι η ενημέρωση που προηγουμένως αναφερόταν ως “Windows Blue” θα ονομάζεται Windows 8.1 και θα είναι μια δωρεάν ενημέρωση για τα Windows 8 για τους καταναλωτές μέσω του Windows Store.

Όπως αναφέρθηκε μάλλον έχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούν σχετικά με τα Windows 8.1 μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, θα διαθέσουν επίσημη public preview των Windows 8.1 ξεκινώντας στις 26 Ιουνίου, με το προγραμματισμένο συνέδριο προγραμματιστών Build στο Σαν Φρανσίσκο. Η προεπισκόπηση θα είναι διαθέσιμη για τα Windows 8 και Windows RT.

Μάλλον θα έχουμε πολλά φρέσκα νέα το φετινό καλοκαίρι και ανυπομονούμε να μάθουμε τι εκπλήξεις πιθανώς θα μας φυλάει η Microsoft.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.