Η LG Έβγαλε Θήκες Για Το… LG G2

Η LG Έβγαλε Θήκες Για Το… LG G2

LG G2 QuickWindow

Τι πιο φυσιολογικό μια εταιρία να μας αποκαλύψει θήκες για το ακυκλοφόρητο κινητό της; Ενώ οι εταιρίες θέλουν να κρύβουν τα κινητά τους, η LG ανακοίνωσε πρώτα τις θήκες LG G2 QuickWindow.

Οι θήκες G2 QuickWindow είναι ειδικά σχεδιασμένες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG που σχεδόν επίσημα ονομάζεται LG G2. Οι θήκες προφανώς είναι εμπνευσμένες από τις αντίστοιχες του Galaxy S4 της Samsung καθώς μπροστά υπάρχει ένα ‘παράθυρο’ στο οποίο βλέπεις βασικά πράγματα, όπως εισερχόμενες κλήσεις για άμεση απάντηση ή απόρριψη, την ώρα σε ψηφιακό ή αναλογικό ρολόι, music player, το ξυπνητήρι και άλλα χρήσιμα πράγματα που μπορείς να χειριστείς χωρίς να ανοίξεις το κάλυμμα.

Στο YouTube είχε προστεθεί ένα βίντεο (στα Κορεάτικα) που έκανε επίδειξη τη θήκη επάνω στο κινητό, ωστόσο, το αφαίρεσαν.

Το LG G2 διαθέτει μία μεγάλη οθόνη 5,2-ιντσών, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2,2GHz και έχει 2GB μνήμη RAM. Από πίσω είναι η 13-megapixel κάμερα. Το λογισμικό λέγεται να είναι το Jelly Bean 4.2.2, όμως η LG έχει φτιάξει το δικό της γραφικό περιβάλλον.

Μόλις έχουμε περισσότερα νέα για το κινητό και τη θήκη θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.