Turbo-X Hive, Το Πρώτο Tablet Του Πλαίσιο Με Android

Η Πλαίσιο ανακοίνωσε το πρώτο της tablet με λειτουργικό σύστημα Android. Το Turbo-X Hive (όπως ονομάζεται) είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ανταγωνιστές τους του, τρέχει το Android 3.2 Honeycomb και η τιμή του αξίζει μόλις τα € 399!


Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπάρχει μία οθόνη 10.1 ιντσών με επικάλυψη Gorilla Glass για αποφυγή τυχών γρατζουνιών, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 στο 1GHz και δύο κάμερες 5 Megapixel και 2 Megapixel (η μπροστινή). Η ενσωματωμένη του μνήμη δεν είναι ούτε πολύ, αλλά ούτε και λίγη, 16GB, αλλά έχει υποστήριξη για κάρτες μνήμης micro SD έως 32 GB.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του tablet είναι τα γνωστά – Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB και 3G/ HSPA. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πίσω μέρος του Hive υπάρχει δέρμα (φαίνεται στη πρώτη εικόνα).

Η Πλαίσιο έχει εμφανιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με tablet, το Turbo-X Tablet 450 με Windows 7. Τα προϊόντα Turbo-X είναι Ελληνικά και είναι της Πλαίσιο Α.Ε. Τα Turbo-X προϊόντα είναι πολλά και μπορείτε να τα βρείτε στην ειδική σελίδα του Plaisio.gr.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.2 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 1GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 10.1 ίντσες, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: ? χλστ.
Βάρος: ? γρ.

Πηγή: Techblog

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.