Λογότυπο Tech Community

Tech Community

Tech Community

Tech CommunityΟι εφαρμογές μας

Επικοινωνία/Contact

Διαφήμιση

Όροι χρήσης

Privacy Policy

iNews Ειδήσεις


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Εικονίδιο καρδίας

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Πατένταρε Τον Τρόπο Που Γυρίζουν Οι Σελίδες Στα Ψηφιακά Βιβλία

Ξέρεις αυτό το γραφικό εφέ που κάνει καθώς γυρίζεις τη σελίδα όταν διαβάσεις ένα βιβλίο σε e-reader ή tablet; Μάντεψε ποιος το πατένταρε. Σωστά, η Apple.

Τη περασμένη εβδομάδα, το πρακτορείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε στην εταιρία από το Cupertino 38 πατέντες, συμπεριλαμβανομένων των «Skin tone aware color boost for cameras,» «Location-based categorical information services,» «Consistent backup of electronic information,» αλλά και την «Display screen or portion thereof with animated graphical user interface,» γνωστή και ως πατέντα D670,713.

Η D670,713 δείχνει το πως γυρίζει η σελίδα σε ένα μία εφαρμογή σε e-reader ή tablet ώστε να φαίνεται σαν να γυρίζει σε κανονικό βιβλίο, δηλαδή να γυρίζει με σύρσιμο από κάτω δεξιά για να πάει στην επόμενη σελίδα. Πολλές εφαρμογές έχουν αυτό το τρόπο αλλαγής σελίδας αλλά προφανώς αυτό δεν συγκινεί το πρακτορείο. Βέβαια υπάρχει ένα μικρό “παραθυράκι”, αφού η πατέντα μιλάει μόνο για κάτω δεξιά, και όχι πχ πάνω δεξιά και έτσι μπορούν οι άλλες εταιρίες να αλλάξουν λιγάκι το τρόπο αλλαγής.

Πηγή