Η Google εξαγοράζει τη ZAGAT

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της ZAGAT, μία εταιρία βαθμολόγησης εστιατορίων.
Η ZAGAT θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της τοπικής προσφοράς μας – ικανοποιώντας τους ανθρώπους με αξιολογήσεις, σχόλια και ιδέες, ενώ επιτρέπει στους ανθρώπους να βρουν παντού εξαιρετικές (και συνήθως) εμπειρίες τριγύρω και σε όλο το κόσμο.
Η Marissa Mayer, αντιπρόεδρος των χαρτών και υπηρεσιών εντοπισμού στη Google, αναφέρει σε ανάρτηση ιστολογίου: “Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας με τη ZAGAT για να φέρει τη δύναμη της αναζήτησης της Google και Google Maps στα προϊόντα και στους χρήστες της, και να φέρει την καινοτομία τους, την εμπιστοσύνη και την πλούσια εμπειρία στους χρήστες μας.”

Η ZAGAT υπάρχει εδώ και 32 χρόνια, και ξεκίνησε από το ζευγάρι Tim και Nina Zagat, και οι βαθμολογίες της εταιρίας έχουν ενσωματωθεί σε τοπικούς οδηγούς και στις βιτρίνες των εστιατορίων, σε πάνω από 100 πόλεις σε όλο το κόσμο, και σε 13 διαφορετικές κατηγορίες. Ο Tim Zagat ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της εταιρίας του ότι θα παραμείνει στην επιχείρηση του σαν συμπρόεδρος με τη σύζυγό του.

“Η Google είναι το πρώτο μέρος που πηγαίνει κανείς όταν ψάχνει να βρει κάτι. Είναι το καλύτερο μέρος για το περιεχόμενο μας.” ανακοίνωσε ο κ. Zagat, και δεν έχει άδικο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1Fki1SJ17kQ?hd=1&w=560&h=345]

Πηγή: BGR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.