Το Google Maps Αποκτάει Διαφημίσεις

Το Google Maps Αποκτάει Διαφημίσεις

Google Maps app ads

Το Google Maps τον τελευταίο καιρό δέχεται ριζικές ανανεώσεις και μαζί με τη νέα εμφάνιση θα έρθουν οι πρώτες διαφημίσεις.

Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στο Maps για κινητά ή υπολογιστές και δεν θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές. Για παράδειγμα, αν κάποιος ψάξει για ‘εργαλεία κηπουρικής’ θα εμφανίσει στο κάτω μέρος της οθόνης την σχετική διαφήμιση για εργαλεία κηπουρικής και το κατάστημα. Ο χρήστης θα αναγνωρίζει πως είναι διαφήμιση από το μοβ κουτάκι στο κάτω μέρος, και το μοβ βελάκι στον χάρτη.

Η Google λέει πως αυτό είναι «πιο ελκυστικό για τους χρήστες και πιο αποτελεσματικό για τους διαφημιστές.» Και δεν έχουν άδικο, μιας και πρόκειται για τοπικές διαφημίσεις που θα βοηθήσουν τον χρήστη να βρει περισσότερα.

Εάν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμιση, μπορεί να δείξει τη διεύθυνση μιας επιχείρησης, τον αριθμό τηλεφώνου, φωτογραφίες, σχόλια, και πολλά άλλα. Και κάθε περαιτέρω ενέργεια του χρήστη από αυτό το σημείο θα πρέπει είτε να πληρωθεί ή είναι δωρεάν – η αποθήκευση πληροφοριών της επιχείρησης για αργότερα, ο διαμοιρασμός μιας επιχείρησης με έναν φίλο, ή η έναρξη της πλοήγησης είναι από τα δωρεάν, ενώ τα υπόλοιπα θα χρεωθούν σαν κλικ για τον διαφημιστή.

Επί του παρόντος, οι νέες διαφημίσεις του Google Maps για υπολογιστές είναι διαθέσιμες στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα, Φιλιππινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Λιθουανικά και Μογγολικά.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.