Το HTC One Αναβαθμίζεται Στο Android 4.2.2 Jelly Bean Και Στην Ελλάδα

Το HTC One Αναβαθμίζεται Στο Android 4.2.2 Jelly Bean Και Στην Ελλάδα

HTC One Update

Εδώ και κάποιες ημέρες οι ιδιοκτήτες του HTC One έχουν αρχίσει και ‘παίρνουν’ την αναβάθμιση στο Android 4.2.2 Jelly Bean που φέρνει νέα χρήσιμα πράγματα. Ωστόσο τώρα ήρθε και στην Ελλάδα.

Στην αρχή ξεκίνησε από τη Ταϊβάν, και αργότερα επεκτάθηκε στην Ευρώπη, η αναβάθμιση των 417MB φέρνει νέο περιβάλλον για τα widget, χρήση widget και στην οθόνη κλειδώματος (μόνο ένα έχει τη δυνατότητα να ορίσει η χρήστης σε αντίθεση με τα πολλαπλά στο κανονικό 4.2.2), εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης και μενού γρήγορων ρυθμίσεων προσβάσιμο με ένα άγγιγμα όταν είμαστε στο κέντρο ειδοποιήσεων, που και αυτό έχει βελτιωθεί. Επίσης υπάρχει το ενημερωμένο HTC Sense UI που φέρνει Instagram στο BlinkFeed, αφαίρεση εικονιδίων από το κάτω μέρος αν τα σύρουμε στην οθόνη, συνεχόμενο πάτημα του κουμπί Αρχική/Home για εμφάνιση του μενού (αυτό αφαιρεί και την άσχημη μπάρα μενού κάτω από τις εφαρμογές) και σε αντίθεση, το Google Now είναι προσβάσιμο σέρνοντας από το κουμπί Αρχική προς την οθόνη, όπως σε όλα τα Android.

Για να κάνεις την αναβάθμιση θα πρέπει να πας Settings > About > Software updates (Ρυθμίσεις > Περί > Ενημερώσεις λογισμικού) και να την κάνεις από εκεί. Πρώτα θα κατέβει μία μικρή που προετοιμάζει το κινητό για την μεγάλη. Σε εμάς έχει ήδη γίνει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.