Η NVIDIA Ανακοίνωσε Τη Φορητή Κονσόλα Project Shield Με Tegra 4

Η NVIDIA Ανακοίνωσε Τη Φορητή Κονσόλα Project Shield Με Tegra 4

NVIDIA Project Shield

Μαζί με την ανακοίνωση του Tegra 4, η NVIDIA ανακοίνωσε και τη νέα φορητή συσκευής της για παιχνίδια, το Project Shield. Η συσκευή τρέχει Android Jelly Bean και μπορεί να παίξει Android και PC παιχνίδια – στο πρώτο μπορείς να κατεβάσεις τα παιχνίδια από το Google Play και στο δεύτερο να τα κάνεις stream από τον υπολογιστή και επιπλέον μπορείς να έχεις πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών στο STEAM. Η NVIDIA θέλει αυτή η συσκευή να αλλάξει τον τρόπο που παίζουμε και να γίνει τόσο επιτυχημένο όσο είναι το iPod στη μουσική και το Kindle στα βιβλία.

Τη δύναμη του Project Shield αναλαμβάνει ο νέος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 4 και η NVIDIA GeForce GTX κάρτα γραφικών. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε 5 ιντσών οθόνη (ανάλυση 1280 x 720, 294ppi), HDMI, microUSB, και microSD. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το Shield στην τηλεόραση του μέσω HDMI ή ασύρματα και να απολαύσει παιχνίδι μέχρι και σε 4K!

Το Project Shield θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε άγνωστη τιμή και θέλουμε πολύ να το δοκιμάσουμε. Μέχρι τότε μπορείς να δεις τα παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=93L_lo-s5rU&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lmfOf1epclc&w=640&h=360]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.