Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται το λευκό PlayStation 3 και στην Ευρώπη

Μετά τη πτώση της τιμής του PlayStation 3 στα € 259, έρχονται και άλλα ευχάριστα νέα για τους gamers. Η Sony ανακοίνωσε ότι η κονσόλα της θα διατίθεται στο λευκό της χρώμα και έξω από την Ιαπωνία. Αυτό σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι και οι Αυστραλιανοί θα μπορούν να προμηθευτούν την αγαπημένη τους κονσόλα στα λευκά της. Τα νέα δυστυχώς δεν ισχύουν και για τους Αμερικανικούς, αφού για άγνωστους λόγους δεν θα κυκλοφορήσει και εκεί.

Η λευκή έκδοση της διάσημης κονσόλας αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το Νοέμβριο στα € 299 και με 320 GB προ-εγκατεστημένο σκληρό δίσκο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δεύτερο χειριστήριο, χωρίς όμως κάποιο παιχνίδι.

Πηγή: SlashGear

Μοιράσου το με τους φίλους σου: