Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται Το Resistance: Burning Skies Στο PS Vita

Η Insomniac Games ετοίμασε το νέο Resistance για το PS Vita, και η Sony θα αρχίσει τη κυκλοφορία του μία μέρα πριν το φετινό καλοκαίρι.

Το Burning Skies, όπως ονομάζεται, έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου για να υποστηρίζει τις δυνατότητες του PlayStation Vita. Το παιχνίδι όχι απλά είναι ένα dual-analog FPS, αλλά έχει και γραφικά που επαληθεύουν ότι η συσκευή είναι τόσο δυνατή όσο ένα PlayStation 3.

Παρακάτω είναι το trailer του παιχνίδιου, από το οποίο μπορείς να πάρεις μία πρώτη γεύση από τα γραφικά και τη πλοκή του νέου Resistance. Το Resistance: Burning Skies θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαίου, αποκλειστικά για τη νέα φορητή κονσόλα της Sony.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=muNtOuMt0FI&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: