Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έτσι Είναι Το Νέο Λεπτότερο PlayStation 3;

Σύμφωνα με τις φήμες η Sony ετοιμάζει ένα ακόμα λεπτότερο PS3, και ίσως μοιάζει (ή είναι) αυτό στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το όνομά του όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες είναι PlayStation 3 Super Slim, και οι φωτογραφίες προέρχονται από το tecnoblog.net. Πρόκειται να είναι μία πολύ φθηνή κονσόλα με τιμή γύρω στα 200€ -όσο κοστίζει δηλαδή και ένα καινούργιο Xbox 360 με δώρο 3 παιχνίδια- με χωρητικότητα μόλις 16GB (!) και έρχεται με άλλα δύο ακριβότερα μοντέλα με δίσκους 250GB και 500GB.

Εξωτερικά, το PlayStation 3 Super Slim ίσως είναι το πιο άσχημο και λεπτό PS3 που φτιάχθηκε ποτέ. Μάλιστα η Sony για μειώσει και άλλο το μέγεθος της κονσόλας τοποθέτησε την υποδοχή των οπτικών δίσκων για πρώτη φορά στο πάνω της κονσόλας και έτσι θα πρέπει να πιέζεις το μισό-πάνω μέρος του PS3 για να ανοίξει και να τοποθετήσεις το CD/DVD.

Πως σου φαίνεται;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: