Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Νέο God of War: Ascension

Η Sony ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στη σειρά God of War, με όνομα Ascension, ένα παιχνίδι για να ανακαλύψουμε το παρελθόν του Kratos, και όχι για να αποδεκατίσουμε θεούς.

Ο Kratos

Θέλει και εξήγηση; :p

Στο God of War: Ascension θα μάθουμε πως ξεκίνησαν όλα και θα ανακαλύψουμε τις ρίζες του Kratos, στη “πιο φιλόδοξη περιπέτεια της σειράς God of War”, όπως αναφέρει η Sony.

Η πιο φιλόδοξη περιπέτεια της σειράς God of War, μας πηγαίνει πίσω εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Ανακαλύψτες τις ρίζες του Kratos, καθώς πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα προς την ελευθερία.

Το God of War: Ascension αναπτύσσεται από τη Sony Santa Monica, και για άλλη μια φορά έχει διαφορετικό σκηνοθέτη. Θα έρθει αποκλειστικά για το PS3. Ακολουθεί το teaser trailer.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MzlQWRFbo7A&w=580&h=325]

Το εξώφυλλο του παιχνιδιού

Το εξώφυλλο του παιχνιδιού

Πηγές: α & β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: