Ανακοινώθηκε Το Grand Theft Auto Online, Έρχεται Τον Οκτώβριο

Ανακοινώθηκε Το Grand Theft Auto Online, Έρχεται Τον Οκτώβριο

Grand Theft Auto Online

Το επικό multiplayer mode του νέου Grand Theft Auto 5 ανακοινώθηκε αφήνοντας άφωνους του fan της σειράς αυτής.

Η Rockstar αποκάλυψε ότι το multiplayer ονομάζεται Grand Theft Auto Online και θα είναι σαν ξεχωριστό τμήμα του παιχνιδιού που κατεβάζεις ξεχωριστά αργότερα και θα εξελίσσεται με νέες αποστολές, στοιχεία και άλλα.

Όποιος κατεβάσει το παιχνίδι θα μπορεί να φτιάξει τον χαρακτήρα του με όποιο κούρεμα θέλει, να του φορέσει καπέλα, ρούχα και άλλα, αλλά και να αγοράσει σπίτια! Επιπλέον, για όσους τους αρέσουν και τα αυτοκίνητα, μπορούν να αγοράσουν ένα τεράστιο γκαράζ και να αποθηκεύσουν τα πανάκριβα αμάξια τους εκεί – μετά μπορούν να τα πάρουν για βόλτα και να κάνουν επίδειξη στους φίλους τους.

Επιπλέον, ο παίχτης μαζί με άλλους 15 φίλους μπορούν να παίξουν αποστολές, να κάνουν βόλτες, να τους κυνηγάει μαζί η αστυνομία και ότι άλλο θα έκανε κάποιος μόνος του. Αγώνες με κάθε τι όχημα δεν λείπουν, και μάλιστα ο παίχτης φτιάχνει εκείνος τον αγώνα όπως τον θέλει.

Το Grand Theft Auto Online θα είναι δωρεάν για όποιον αγοράσει το GTA 5 από την 1η Οκτωβρίου. Μπορείς να δεις το βίντεο με το παιχνίδι παρακάτω.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.