Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Το 2008 κυκλοφόρησε το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ανακοινώθηκε η συνέχεια του παιχνιδιού με τίτλο The Phantom Pain. Το νέο Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain φέρνει πίσω τον Solid Snake που για 9 χρόνια ήταν σε κώμα σε ένα νοσοκομείο. Τώρα που ξύπνησε θα πρέπει να αποδράσει από το νοσοκομείο αυτό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cEuJ2q3uBYI?rel=0&w=560&h=315]

Το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός των The Phantom Pain και Metal Gear Solid: Ground Zeroes, το οποίο ο Kojima αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference. Το Metal Gear Solid 5 χρησιμοποιεί τη νέα FOX engine, η οποία προσφέρει μερικά πολύ ωραία γραφικά. Δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποιες πλατφόρμες το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι και για της επόμενης γενιάς.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: