Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκαν Οι Πρώτες Πληροφορίες Για Το Xbox 720

Το περιοδικό Xbox World αποκάλυψε τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το επόμενο Xbox, με πιθανή ονομασία 720, ενώ επαλήθευσε και κάποια άλλα – συγκεκριμένα ότι έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή και 8GB μνήμη RAM.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το Xbox 720 θα έρθει με το νέο αισθητήρα Kinect 2.0, ο οποίος πλέον θα μπορεί να παρακολουθεί έως και 4 άτομα μαζί με τις κινήσεις των δαχτύλων τους, καθώς και με ένα ζευγάρι AR γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας και ένα καινούργιο τηλεχειριστήριο που αναφέρεται ως ‘καινοτόμο’. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε υποστήριξη για Blu-ray δίσκους, κατευθυντικό ήχο και είσοδο/έξοδο TV.

Το νέο Xbox θα το δούμε πιθανότατα στην έκθεση E3 2013 τον Ιούνιο και με άλλες φήμες θα κοστίζει $299. Στις φωτογραφίες είναι μία κονσόλα που έχει σχεδιαστεί βάση με διαρροές από συνεργάτες της Microsoft, οπότε μη περιμένετε να είναι το ίδιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: