Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Battlefield 4, Βίντεο 17 Λεπτών Από Το Gameplay

Battlefield 4 Screenshots Leaked

Η EA ανακοίνωσε επίσημα το πολυαναμενόμενο Battlefield 4 που θα έρθει στα PC, Xbox 360, PlayStation 3 και ίσως στις κονσόλες επόμενης γενιάς (PlayStation 4 και Xbox Next), αλλά με τίποτα στο Wii U. Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από τα στούντιο DICE της EA αξιοποιώντας πλήρως τη νέα Frostbite 3 engine για ένα πιο ανθρώπινο, πιο δραματικό, και πιο αληθοφανές παιχνίδι. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στο single-player προσφέροντας μεγάλες πίστες, πολλά οχήματα, εντολές στην ομάδα και παρακολούθηση της προόδου των παικτών. Το πολλά υποσχόμενο Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο με τιμή €60 για την απλή άδεια, και €70 όποιος το προ-παραγγείλει τώρα από το Origin για τη Deluxe. Ακολουθούν μερικές εικόνες και πιο κάτω το 17-λεπτο βίντεο. Πως σου φαίνεται;

Battlefield 4 Screenshots Leaked (2)

Battlefield 4 Screenshots Leaked (3)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VjUT7YvgSCw?rel=0&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=U8HVQXkeU8U?rel=0&w=560&h=315]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: