Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Το Χειριστήριο Του PlayStation 4

Playstation 4 Controller leak

Είμαστε μερικές ημέρες πριν την εκδήλωση της Sony όπου φημολογείται πως θα ανακοινωθεί η νέα κονσόλα της εταιρίας και έτσι έχουμε νέες διαρροές. Αυτή την εβδομάδα ανέβηκαν στον Ιστό δύο φωτογραφίες που δείχνουν το χειριστήριο του PlayStation 4.

Playstation 4 Controller leak (2)

Στις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε ότι υπάρχει υποδοχή για ακουστικά καθώς και μία επιφάνεια αφής στη μέση για επιπρόσθετες κινήσεις όπως γίνεται και στο PS Vita. Ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει ώστε να φαίνεται η ιστορία των 20 ετών της Γιαπωνέζικης εταιρίας. Ακόμη, η Sony το 2012 κατέθεσε μία πατέντα για ενσωμάτωση της τεχνολογίας του Move στα χειριστήρια της, και έτσι φαίνεται από το μπλε φως στο πάνω μέρος (της πρώτης φωτογραφίας) ότι ενσωματώθηκε το Move στο βασικό χειριστήριο και πλέον δεν χρειάζεται δεύτερο για αυτή τη δουλειά.

Τέλος, στη πρώτη φωτογραφία πάλι φαίνεται στο παρασκήνιο η κονσόλα που έδωσε η Sony στους προγραμματιστές και εταιρίες για να τρέξουν και να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: