Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Κάμερα Του Lumia 1020 Συγκρίνεται Με Αυτή Της DSLR Canon 600

Lumia 1020

Μπορεί η τεχνολογία PureView του Lumia 1020 με τα 41-megapixel να ανταγωνιστεί επάξια μια DSLR; Με την ανακοίνωση του κινητού αρκετός κόσμος έχει αυτήν την απορία.

Δυστυχώς το λογισμικό για την κάμερα του 1020 δεν είναι ακόμη έτοιμο και έτσι η Nokia δεν αφήνει να γίνονται συγκρίσεις, αλλά τα παιδιά από το MyNokiaBlog κατάφεραν να κάνουν σύγκριση τη κάμερα του 1020 με την Canon 60D.

Δύο εικόνες τραβήχτηκαν από την ίδια απόσταση και οι γραμμές ανάλυσης του 1020 ήταν 16 και της Canon 13. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν την κάθετη ανάλυση (διαιρούμενο με το 100) και έτσι έχουμε 1,600 γραμμές για το 1020 και 1,300 για την Canon. Αυτό έχει σκοπό να δούμε την λεπτομέρεια που προσφέρει η κάθε συσκευή, που είναι διαφορετική λόγω του θορύβου των pixels. Το Lumia 1020 διαθέτει πιο πολλά pixels από την Canon 60D λόγω του αισθητήρα που χρησιμοποιεί (18MP APS-C).

Ρίξε μια ματιά στα βίντεο για το πως έγινε η σύγκριση. Εμείς ένα έχουμε να πούμε, μπράβο Nokia!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: