Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Adobe Ανακοίνωσε Τις Πρώτες Συσκευές Της, Mighty Pen Stylus Και Napoleon Ruler

Mighty Pen Stylus & Napoleon Ruler

Η Adobe σε συνέδριο στο Λος Άντζελες παρουσίασε τα πρώτα της hardware προϊόντα, τα Mighty Pen Stylus και Napoleon Ruler. Το πρώτο είναι μία ευαίσθητη στην πίεση γραφίδα και το δεύτερο ένας ηλεκτρονικός χάρακας, και τα δύο για tablets με τις εφαρμογές της Adobe.

Πιο αναλυτικά, συνδέονται με Bluetooth στο tablet σου, και το Mighty Pen υποστηρίζει λειτουργίες όπως αντιγραφής και επικόλλησης και χειρονομίες για διαγραφή, αναίρεση, επανάληψης και άλλες. Ακόμη, συνδέεται και στο Creative Cloud για να μεταφέρεις τα σχέδιά σου σε άλλες συσκευές. Το Napoleon Ruler με το που το ακουμπάς στην οθόνη εμφανίζει δύο γραμμές η εφαρμογή για να κάνεις πιο εύκολα τα σχέδια.

Παρακάτω είναι ένα βίντεο για το πως δουλεύουν.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Jexqp-MK0pI?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: