Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Amazon Έφτιαξε Δικό Της Στούντιο Παιχνιδιών, Το Πρώτο Παιχνίδι Είναι Στο Facebook

Η Amazon πήρε στα σοβαρά την αγορά των παιχνιδιών, δημιουργώντας το δικό της στούντιο παιχνιδιών, το Amazon Game Studios.

Το Amazon Game Studios ήδη έφτιαξε το πρώτο της παιχνίδι που βρίσκεται στο Facebook, το Living Classics, ένα παιχνίδι με κρυφά αντικείμενα και αποστολές “σε όμορφο κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από γνωστές ιστορίες”. Μπορείς να παίξεις το Living Classics εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ml-jlpds90o&w=670&h=377]

Μπορεί να μην είναι ακόμη απειλή για την Sony και τη Microsoft η Amazon και το Amazon Game Studios της, όμως αυτή τη στιγμή η εταιρία προσλαμβάνει και άλλο προσωπικό για να αναπτύσσει “καινοτόμους, διασκεδαστικούς και καλοφτιαγμένους” τίτλους. Σίγουρα θα αναπτύσσει και αποκλειστικά παιχνίδια για το Kindle ώστε να χτυπήσει το Nexus 7 tablet της Google.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: