Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Πατεντάρει Κάμερα Με Τριπλό Αισθητήρα

Apple Triple Sensor

Αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα ότι η Apple έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια νέα τεχνολογία κάμερας για το iPhone της υπό τη μορφή ενός συστήματος κάμερας που χρησιμοποιεί τρεις ξεχωριστούς αισθητήρες.

Η νέα κάμερα του iPhone περιλαμβάνει έναν αισθητήρα για τη φωτεινότητα και δύο για τα χρώματα, και έτσι συμβάλουν στη δημιουργία εικόνων τόσο με υψηλότερη ανάλυση όσο και με περισσότερη χρωματική ακρίβεια για τους χρήστες.

Η πατέντα με αριθμό 8,497,897 στις ΗΠΑ έχει τίτλο “Image capture using luminance and chrominance sensors” και εξηγεί λεπτομερώς πώς ο κάθε αισθητήρας σε αυτό το σύστημα κάμερας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φορητές συσκευές όπως είναι το iPhone της Apple.

Οι δύο αισθητήρες χρώματος είναι τοποθετημένοι στα πλάγια του αισθητήρα φωτεινότητας για να βοηθήσουν να καθορίσει ο μεσαίος αισθητήρας με μεγαλύτερη ακρίβεια τα επίπεδα φωτισμού του αντικειμένου που πρόκειται να φωτογραφηθεί.

Αυτή η νέα πατέντα ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, και θέλουμε πολύ να δούμε πως είναι στη πράξη ενάντια στο Lumia 1020 της Nokia. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την πατέντα πατώντας στην πηγή παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: