Η EA Αποκαλύπτει Πολυαναμενόμενους Τίτλους Στην Ε3 2012

Η EA αποκάλυψε σήμερα τα παιχνίδια που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3 στο Convention Center του Λος Άντζελες από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου. Η γκάμα περιλαμβάνει ενημερώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα franchises του κλάδου που εκτείνονται για όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών.

EA

THE DOWNLOAD: EA 2012 Preview, η συνέντευξη Τύπου της EA στην E3 που χρηματοδοτείται από Origin™, θα περιέχει τα κορυφαία EA brands: Battlefield 3TM, Medal of Honor™, Crysis® 3, Madden NFL 13, FIFA 13, Star Wars™: The Old Republic™, SimCityTM και την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση των Dead SpaceTM 3 και Need for SpeedTM Most Wanted από την Criterion Games. Στην έκθεση θα παιχτούν σε αποκλειστική, πρώτη μετάδοση βίντεο και gameplay των μεγαλύτερων τίτλων της ΕΑ που θα βγουν φέτος, καθώς και τίτλοι παιχνιδιών που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου κοινωνικού παιχνιδιού για το Facebook ®. Η ενημέρωση θα μεταδοθεί ζωντανά κι αποκλειστικά από το Spike TV την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 4.00μ.μ. ET / 1.00 μ.μ PT ή σε live streaming από το www.ea.com/e3.

Αφού παρουσιαστούν στη συνέντευξη Τύπου, οι παρευρισκόμενοι της Ε3 θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τα demos των επερχόμενων τίτλων στο περίπτερο # 1601 στο LACC. Για τις τελευταίες εξελίξεις στο περίπτερο καθώς και για αποκλειστικές συνεντεύξεις των στελεχών και των παραγωγών της EA επισκεφθείτε την σελίδα www.ea.com/e3 κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Πληροφορίες για τα προϊόντα και τα assets των παιχνιδιών θα είναι διαθέσιμα στην σελίδα info.ea.com στις 4 Ιουνίου.

Η ΕΑ θα φιλοξενεί media demos καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεση Ε3 για τα κινητά, καθώς και κοινωνικούς και Chillingo τίτλους στο JW Marriott που βρίσκεται στην 900 West Olympic Blvd στο Salon J. Επιπλέον, επιλεγμένοι τίτλοι για κινητά όπως Plants vs. Zombies™ από την PopCap θα διατίθενται σε demo για τους fans που θα περιμένουν στο περίπτερο της ΕΑ.

Οι τίτλοι παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της ΕΑ στο LACC είναι οι εξής:

Battlefield 3: Close Quarters και Battlefield 3: Armored Kill

Έχοντας λάβει επαίνους από κριτικούς παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο, για την εξαιρετική single player καμπάνια και το εθιστικό multiplayer του, το Battlefield 3 επεκτείνεται μέσω των επόμενων δύο ψηφιακών expansion packs: Battlefield 3: Close Quarters and Battlefield 3: Armored Kill.

Κονσόλες: Xbox 360®, PlayStation®3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Close Quarters τον Ιούνιο του 2012; Armored Kill τον Σεπτέμβριο του 2012
ESRB Rating: “M” για Mature

Crysis 3

Το κορυφαίο sandbox shooter του 2013, το Crysis 3 συνδιάζει την τέχνη με ασύγκριτα γραφικά και ασυναγώνιστο gameplay. Κυνηγοί σε ρόλο Προφητών στην πόλη της Νέας Υόρκης η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό δάσος, με επτά διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα γνωστά ως Liberty

Dome’s Seven Wonders. Alien ή άνθρωπος, ο καθένας είναι στόχο για τον Προφήτη προς την αναζήτησή για τιμωρία. Αξιολόγησε, προσαρμόσου, κάνε την επίθεσή σου και πάρε εκδίκηση!

Κονσόλες: Xbox 360, PlayStation 3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

FIFA 13

Το FIFA 13 αναπαράγει όλο το δράμα και τον αυθορμητισμό του πραγματικού ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι δημιουργεί μια πραγματική μάχη για την κατοχή σε όλο το γήπεδο, προσφέρει ελευθερία και τη δημιουργικότητα στην επίθεση και συνδέει τους fans με τον πυρήνα αθλήματος — αλλά και μεταξύ τους — μέσω του EA SPORTS Football Club.

Κονσόλες: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation®Vita, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo 3DS™, PSP (PlayStation®Portable) system, iPhone®, iPad®, iPod® touch and Android
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

Madden NFL 13

Το Madden NFL 13 είναι ένας ολοκαίνουριος τίτλος. Κάθε mode, κάθε screen, κάθε pixel έχει ξανά- εφευρεθεί για να μεταφέρει την πιο καινοτόμα, συνδεδεμένη και αυθεντική Madden NFL εμπειρία στην ιστορία του franchise.

Κονσόλες: Xbox 360,PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Αύγουστος του 2012
ESRB Rating: “E” για Όλους

Medal of Honor: Warfighter

Το Medal of Honor: Warfighter τοποθετεί τους παίκτες στην θέση της πιο εκλεκτής αμερικανικής στρατιωτικής ελίτ για να δοκιμαστούν σε πραγματικές τρομοκρατικές επιδρομές. Αυτό αποτελεί το

Tier 1 σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών hotspots στη single-player καμπάνια και παρουσιάζει τους διεθνείς Tier 1 Operators για το multiplayer.

Κονσόλες: Xbox 360, PlayStation 3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου του 2012 στην Βόρεια Αμερική 26 Οκτωβρίου του 2012 στην Ευρώπη
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

NBA LIVE 13

Το franchise NBA LIVE κάνει την επιστροφή του με σημαντικές καινοτομίες στο βασικό gameplay, στην παρουσίαση και στην online εμπειρία συνδέοντάς σας με τους φίλους σας και τον πραγματικό κόσμο του μπάσκετ για όλη την σεζόν.

Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: October 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

NCAA Football 13

Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise,το NCAA Football 13 επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το επίσημο Heisman® Trophy skill set των νικητών σε μία αναζήτηση για την καλύτερη απόδοση όλων των εποχών. Επιπλέον, η μέτρηση των ημερών γίνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω του ESPN Bottom Line ticker και του Studio Updates που συμμετέχει ο νέος αναλυτής, Rece Davis.

Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία Κυκλοφορίας : 10 Ιουλίου του 2012
ESRB Rating: “E” για Everyone

NHL 13

Το NHL 13 αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη καινοτομία για την EA SPORTS NHL franchise για αυτή τη γενιά κονσόλων, καθώς προσφέρει σημαντικές καινοτομίες σε επίπεδο παιχνιδιού που αιχμαλωτίζουν την ταχύτητα, τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική του ταχύτερου ομαδικού αθλήματος στον κόσμο και παρέχει τους οπαδούς του χόκεϊ νέες εμπειρίες και υπηρεσίες που τους συνδέουν με τους φίλους τους και τον πραγματικό κόσμο του NHL.

Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Σεπτεμβρίου του 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

SimCity

Με δυνατότητα μηχανής προσομοίωσης από την GlassBox, το SimCity παίρνει πίσω το στέμμα του ως ο βασιλιάς των παιχνιδιών οικοδόμησης πόλεων. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν την πόλη των ονείρων τους, να συνδεθούν με φίλους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου καθώς το SimCity φτάνει στα καταστήματα αλλά και μέσω της Origin, τον Φεβρουάριο του 2013.

Κονσόλες: PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φεβρουάριος του 2013
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

Star Wars: The Old Republic

Το άκρως παινεμένο, ΜΜΟ από την BioWare και την LucasArts θα συνεχίσει να επεκτείνεται το 2012, με νέο περιεχόμενο και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά όπως ζήτησαν οι fans – με περισσότερο PvP, με ομαδικές μάχες μεγαλύτερου επιπέδου, με νέα social χαρακτηριστικά και με νέες ιστορίες για τους παίκτες να εξερευνήσουν.

Κονσόλες: PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άμεσα διαθέσιμο
ESRB Rating: “T” για Teen

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.