Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Ανακοίνωσε Την Εφαρμογή Camera Για Διαμοιρασμό Φωτογραφιών

Camera on iPhone

Είναι περίεργο να βλέπεις την εταιρία που εξαγόρασε το Instagram για $1 δις να βγάζει δική της εφαρμογή για διαμοιρασμό φωτογραφιών, αλλά έγινε και αυτό…

Το Facebook Camera κυκλοφορεί αποκλειστικά για το iPhone και το iPod touch και είναι ένα μέρος όπου οι χρήστες του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες. Δεν θα υπάρχει κάποιο Feed από το Facebook, απλά οι φωτογραφίες που έχουν ανεβεί στην εφαρμογή από φίλους.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ανεβάσει πολλαπλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και έπειτα να κάνει crop ή rotare και να βάλει κάποιο από τα διαθέσιμα φίλτρα για να γίνει καλύτερη η φωτογραφία. Τα Like και Σχόλια φυσικά δεν λείπουν για τις φωτογραφίες.

Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το Facebook Camera από το App Store.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8fJjt068s6s&w=580&h=326]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tVlNuIKzzs0&w=580&h=326]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: