Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Fujifilm Ανακοίνωσε Τις Νέες X20 και X100S Στη CES 2013

Fujifilm X20

Η Fujifilm ανακοίνωσε δύο νέες compact φωτογραφικές μηχανές στην έκθεση CES, τη X20 και τη X100S. Μάλιστα η δεύτερη είναι ο διάδοχος της X100. Συγκεκριμένα, η Fujifilm υπόσχεται ότι η X100S έχει τη ταχύτερη αυτόματη εστίαση από κάθε μηχανή στον κόσμο, με AF στα 0,8 δευτερόλεπτα.

Η X100S έχει το νέο αισθητήρα X-Trans APS-C CMOS II 16MP, και έχει f/2 φακό όπως η X100, το οποίο θα παρέχει ισοδύναμο με 35mm λόγω του APS-C. Όσο για το άνοιγμα, ο φακός δεν θα δώσει το βάθος πεδίου των 35mm f/2, αλλά 24mm f/2. Ο αισθητήρας του X100S υπόσχεται “ απόδοση συγκρίσιμη με full-frame,” καθώς και ένα υβριδικό σκόπευτρο που συνδυάζει ένα οπτικό και EVF. Υπάρχει επίσης η νέα Digital Split Image οθόνη που εμφανίζει δύο εικόνες στα αριστερά και δεξιά για να βοηθήσει με τη χειροκίνητη εστίαση.

Η X20 είναι διάδοχος της X10, και διαθέτει 12MP 2/3-ιντσών X-Trans CMOS II αισθητήρα, με ένα μη-υβριδικό “προηγμένο” οπτικό σκόπευτρο, και f/2.0-2.8 4x χειροκίνητο zoom φακό. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να τραβήξει 1080p Full HD βίντεο σε 60fps.

Περισσότερα για τις κάμερες θα μάθουμε στην έκθεση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: