Η HTC Κλείνει Το HTCSense.com

Η HTC ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την υπηρεσία HTCSense.com, μετά από 18 μήνες λειτουργίας.

Ο λόγος για το κλείσιμο του HTCSense.com είναι η δημιουργία νέων αναβαθμισμένων και βελτιωμένων υπηρεσιών. Φήμες λένε ότι η εταιρία σχεδιάζει το λανσάρισμα μίας live streaming μουσική υπηρεσίας, αφού πρόσφατα εξαγόρασε την MOG. Επίσης η HTC θα διαθέσει ένα καλύτερο σύστημα συγχρονισμού και backup των HTC Android κινητών της.

Όλοι οι χρήστες που θέλουν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους από το site μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν λήψη ενός συμπιεσμένου αρχείου που περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Αγαπητέ πελάτη HTCSense.com,

Το HTCSense.com τελεί υπό κατασκευή ώστε να προσφέρει αναβαθμισμένες και βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας σαν και εσάς.

Μέχρις ότου οι νέες υπηρεσίες είναι έτοιμες, οι υπηρεσίες που είναι ήδη διαθέσιμες στο HTCSense.com θα κλείσουν. Αν έχετε χρησιμοποίησει το HTCSense.com για να συγχρονίσετε τις Επαφές, τα Footprints ή το Ιστορικό των κλήσεων σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας μέχρι τις 30 Απριλίου 2012. Από εκεί και πέρα, τα δεδομένα σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα.

Κατεβάστε το .zip αρχείο σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Επισκεφτήτε το http://htcsense.com

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας HTCSense.com χρησιμοποιώντας το username και password σας

Το αρχείο .zip περιέχει τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και επεξεγαστείτε στο computer σας εύκολα.

Εάν θέλετε ενεργεί την υπηρεσία ‘τοποθεσία τηλεφώνου΄ ή τις υπηρεσίες ασφαλείας (back services) για τη συσκευή σας, επισκεφθείτε το Google Play (πρώην Android Market) για να κατεβάσετε τη κατάλληλη εφαρμογή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της HTC.

Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είσται οι πρώτοι που θα ενημερωθούν για το πότε οι νέες βελτιωμένες υπηρεσίες θα είναι έτοιμες.

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση,
HTC

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.