Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Βελτιώνει Το Xbox One

Xbox One

Η Microsoft δείχνει πρόθυμη να βελτιώσει το Xbox One ώστε να μπορέσει να χτυπήσει το PlayStation 4, και μετά την αφαίρεση των απαιτήσεων, βελτιώνει την κονσόλα. Παρά το γεγονός ότι το υλικό του νέου Xbox είναι πάνω κάτω ίδιο με εκείνου του PS4, λόγω των διαφορών στη ρύθμιση είναι θεωρητικά πιο αργό σε σύγκριση με τον ιαπωνικό ανταγωνιστή του.

Για αυτό το ‘πρόβλημα’, η κονσόλα δέχτηκε μία μικρή αναβάθμιση υλικού. Η κάρτα γραφικών του Xbox One ήταν αρχικά χρονισμένη στα 800MHz αλλά η Microsoft τώρα επιβεβαίωσε ότι την αύξησε στα 853MHz. Αυτό το καθιστά 6,5% πιο γρήγορο από πριν στη θεωρία, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο αργό από ότι το PS4.

Αυτές οι αλλαγές πάντως δεν επηρεάζουν καθόλου το παιχνίδι. Τεχνικά το PS3 είναι γρηγορότερο από το Xbox 360, αλλά σε συγκρίσεις δεν έχει κάποια διαφορά. Και εδώ έρχεται αυτό που λέμε – τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν παίζουν ρόλο εδώ. Οι διαφορές είναι ελάχιστες και έτσι ο χρήστης πρέπει να διαλέξει αυτό που του αρέσει, και όχι επειδή είναι δυνατότερο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: