Η Microsoft Δεν Πρόκειται Να Ανακοινώσει Νέο Xbox Φέτος

Καθόλου περίεργο. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν είναι διατεθειμένη να ανακοινώσει τίποτα για το νέο Xbox στη φετινή E3, αλλά θα επικεντρωθεί στη τωρινή κονσόλα.

Η εταιρία επίσημα ανακοίνωσε ότι το Xbox 360 βρίσκεται στη καλύτερή του φάση, και ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει μία τέτοια αναβάθμιση.

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που εκφράζεται για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα για το hardware του νέου Xbox στην E3 2012 ή γενικότερα στο κοντινό μέλλον. Για εμάς, το 2012 αφορά αποκλειστικά το Xbox 360, και είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Xbox 360, καθώς προέρχεται από μια χρονιά όπου πούλησε περισσότερα από κάθε άλλη παιχνιδοκονσόλα, DVD players, media receivers και συστήματα home theatre παγκοσμίως. Ακόμη, στην 7η χρονιά κυκλοφορίας πούλησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οπότε: ξεχνάμε νέο Xbox, νέο PlayStation (το ανακοίνωσε η Sony), νέο φορητό PlayStation (τώρα βγήκε το PS Vita), νέες κονσόλες από τη Nintendo, καμία συσκευή από τη Valve και απλά επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια για άλλα αυτά. Τι καλύτερο;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.