Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δεν Πρόκειται Να Ανακοινώσει Νέο Xbox Φέτος

Καθόλου περίεργο. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν είναι διατεθειμένη να ανακοινώσει τίποτα για το νέο Xbox στη φετινή E3, αλλά θα επικεντρωθεί στη τωρινή κονσόλα.

Η εταιρία επίσημα ανακοίνωσε ότι το Xbox 360 βρίσκεται στη καλύτερή του φάση, και ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει μία τέτοια αναβάθμιση.

Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που εκφράζεται για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα για το hardware του νέου Xbox στην E3 2012 ή γενικότερα στο κοντινό μέλλον. Για εμάς, το 2012 αφορά αποκλειστικά το Xbox 360, και είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Xbox 360, καθώς προέρχεται από μια χρονιά όπου πούλησε περισσότερα από κάθε άλλη παιχνιδοκονσόλα, DVD players, media receivers και συστήματα home theatre παγκοσμίως. Ακόμη, στην 7η χρονιά κυκλοφορίας πούλησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οπότε: ξεχνάμε νέο Xbox, νέο PlayStation (το ανακοίνωσε η Sony), νέο φορητό PlayStation (τώρα βγήκε το PS Vita), νέες κονσόλες από τη Nintendo, καμία συσκευή από τη Valve και απλά επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια για άλλα αυτά. Τι καλύτερο;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: