Η Microsoft Δουλεύει Σε 7ιντσο Tablet Για Παιχνίδια Με Όνομα Xbox Surface

Μετά την παρουσίαση του Surface, η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα 7ιντσο tablet για παιχνίδια με την ονομασία Xbox Surface. Το hardware είναι στο τελικό στάδιο και πιθανότατα είναι αυτό που είχαμε διαβάσει και σε φήμες τον Ιούνιο.

Οι φήμες λένε οτι το 7ιντσο Xbox Surface tablet θα έχει έναν τροποποιημένο ARM επεξεργαστή και η μνήμη RAM πολύ μεγαλύτερη απ΄ ότι έχουμε δει μέχρι τώρα σε tablet για να μπορεί να τρέχει απροβλημάτιστα τα παιχνίδια. Βέβαια ο επεξεργαστής της συσκευής ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιος θα είναι, ίσως να είναι και της Intel οπως στα Surface Pro. Η κατασκευή του θα γίνει σε εργοστάσια της ίδιας της Microsoft όπου κατασκευάζουν και άλλα προϊόντα τους.

Σε ότι αφορά το λογισμικό, μην περιμένετε να τρέχει τα Windows 8. Το πιο πιθανό είναι να τρέχει ένα προσαρμοσμένο λογισμικό όπου θα μπορείς να εκτελείς κάποιες λειτουργίες (μηνύματα, κοινωνική δικτύωση) γιατί προφανώς η Microsoft θα θέλει να εστιάσει στην εμπειρία του gaming. Η συσκευή ίσως ανακοινωθεί με τo λανσάρισμα του νεου Xbox, οπότε μη το βάλετε από τώρα στη στη λίστα με τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε σύντομα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.