Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Υποχωρεί Και Αποσύρει Τους Περιορισμούς Του Xbox One

Xbox One

Μετά από πολύ φασαρία για το νέο Xbox και τους περιορισμούς που επέβαλε η Microsoft στον καταναλωτή, τελικά η εταιρία αποφάσισε να αποχωρήσει και να ξεχάσει όλα όσα υπερασπιζόταν στην έκθεση E3.

Με την ενημέρωση που έγινε στο Xbox One, δεν χρειάζεται ο χρήστης να ανοίγει τη κονσόλα κάθε 24 ώρες ώστε να μπορεί να συνεχίζει να παίζει. Είσοδο στο Xbox One θα χρειάζεται αναγκαστικά μόνο όταν ο χρήστης εγκαταστεί ένα παιχνίδι ώστε να μπορούν να κατέβουν κάποιες ρυθμίσεις. Μετά όλα τα παιχνίδια δεν θα απαιτούν αναγκαστική είσοδο και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, τα DVD των παιχνιδιών δεν θα κλειδώνουν σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό – οποιοσδήποτε μπορεί να το βάζει στο Xbox του και μετά να το δίνει σε κάποιον φίλο του να παίζει κανονικά, όπως γινόταν και μέχρι τώρα. Έτσι οι αγοραπωλησίες-δανεισμός-ενοικίαση μεταχειρισμένων παιχνιδιών επιτρέπονται κανονικότατα. Τέλος, δεν θα κλειδώνει ούτε η κονσόλα, ούτε τα παιχνίδια σε μία περιοχή. Ο θείος σου που μένει στο εξωτερικό θα μπορεί απλά να σου στείλει το Xbox ή ένα παιχνίδι και να παίζεις κανονικά.

Με αυτές τις αλλαγές πλέον ξαναρχίζει το μεγάλο αυτό δίλημμα – Xbox One ή PlayStation 4; Οι χρήστες τώρα θα έχουν παρόμοια εμπειρία παιχνιδιού και σαν κόστος το Xbox είναι 100€ ακριβότερο από το PS γιατί παίρνεις μαζί και το νέο Kinect, ενώ οι τιμές των παιχνιδιών είναι και αυτές ίδιες. Τι θα επιλέξετε λοιπόν;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: