Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nintendo Ανακοίνωσε Την Φορητή Παιχνιδομηχανή 2DS

Nintendo 2DS

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Η Nintendo μετά την Nokia με το 515 ανακοίνωσε αυτό το απόγευμα (28/08/2013) το Nintendo 2DS, το ξαδερφάκι του 3DS χωρίς… 3D.

Πλέον μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια του DS και του 3DS σε μία οικονομικότερη συσκευή χωρίς 3D δυνατότητες και με ενιαίο σώμα. Η Nintendo έκανε αυτούς τους συμβιβασμούς ώστε το 2DS να κοστίζει $129 (περίπου 99€) και να μπορέσει να το αποκτήσει περισσότερος κόσμος αυτή τη περίοδο χωρίς να πληρώνει 179,99 € για το 3DS.

Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά στις κονσόλες δεν μετράνε πολύ, να αναφέρουμε ότι το 2DS διαθέτει δύο οθόνες πάνω και κάτω, μονό ηχείο, μικρόφωνο, έξοδο για ακουστικά 3,5-χιλιοστών, ενώ υπάρχει και μία κάρτα μνήμης 4GB SD.

Η νέα φορητή κονσόλα θεωρείται μέρος της οικογένειας του 3DS και έτσι διαθέτει τις εφαρμογές του 3DS, όπως το Nintendo eShop. Όπως είπαμε και πιο πάνω, μπορεί να παίξει τα υπάρχοντα παιχνίδια των DS και 3DS, μόνο που τα δείχνει σε δύο διαστάσεις.

Η εταιρία αναμένεται να το κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου με τιμή $129. Σκοπεύετε να το αγοράσετε;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=p986eUrW8Ic&w=710&h=533]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: