Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nintendo Ανακοίνωσε Το Wii Mini Και Νέα Για Το Wii U

Η Nintendo ανακοίνωσε τη νέα οικονομική κονσόλα της, το Wii Mini, αλλά παράλληλα και τις πωλήσεις για το Wii U και ότι η υπηρεσία TVii έρχεται στην Ευρώπη.

Το Wii Mini όπως φαίνεται και από το όνομά του, είναι μία μικρότερη έκδοση του Wii που θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αποκλειστικά οι κάτοικοι του Καναδά… τουλάχιστον για αρχή. Η κονσόλα είναι συμβατή με παραπάνω από 1.400 τίτλους από το Wii, αλλά δεν υποστηρίζει τα παιχνίδια του GameCube και δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η τιμή της είναι 99$ και έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου στον Καναδά σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες μαζί με τα Wii Remote και Nunchuck.

Επιπλέον η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Wii U κατάφερε και έκανε περισσότερες από 400.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ μέσα σε μία εβδομάδα από την αρχική κυκλοφορία του, μαζί με 300.000 Wii πρώτης γενιάς, 275.000 Nintendo DS και 250.000 Nintendo 3DS μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Τέλος, η υπηρεσία Nintendo TVii όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη μέσα στο 2013, ενώ στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου. Μέσα από αυτήν, ο χρήστης έχει τη πρόσβαση στα Netflix, Hulu, Amazon και YouTube για να βλέπει το περιεχόμενο από αυτά στην οθόνη του Wii U. Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα υποστηρίζεται και στην Ελλάδα αυτό γιατί μόνο στα YouTube έχουμε πρόσβαση.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=08O0G9CjcI8&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: