Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Polaroid Παρουσιάζει Μία Κάμερα Με Android, Την iM1836

Polaroid iM1836

Μετά την Samsung και την Nikon, τώρα και η Polaroid μπαίνει στην αγορά των φωτογραφικών μηχανών με Android. Η νέα iM1836 δεν ήταν ακριβώς ένα μυστικό, αλλά η εταιρεία έκανε τώρα την κάμερα των 18,1-megapixel επίσημη. Η 3,5-ιντσών οθόνη του είναι μικρότερη από το 4,8-ιντσών οθόνη της Galaxy Camera, αλλά η Polaroid έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: η iM1836 έχει εναλλάξιμους φακούς, καθιστώντας την εύκολα την πιο ευέλικτη φωτογραφική μηχανή με Android που έχουμε δει εως τώρα. Υπάρχει ακόμη και ένας προαιρετικός προσαρμογέας για Micro Four Thirds φακούς, που θα δώσει μια πληθώρα χρήσεων στον φωτογράφο. Η κάμερα έρχεται με 10-30mm φακό, και μοιάζει αρκετά όπως ο 1 J1 της Nikon. Επίσης κοστίζει μόνο $399, η οποία είναι μία πολύ αξιόλογη τιμή για μια κάμερα με εναλλάξιμο φακό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: