Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Τη NX300, Mirrorless Κάμερα Με Εναλλάξιμο Φακό

Samsung NX300

Η Samsung ανακοίνωσε την NX300, η ​​τελευταία στη σειρά των mirrorless φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς και διάδοχος της προηγούμενης NX200.

Η NX300 χρησιμοποιεί ένα 20.3 megapixel APS-C αισθητήρα που μπορεί να τραβήξει μέχρι ISO 25,600. Η NX300 μπορεί να πάρει έως 8.6fps σε λειτουργία ριπής και να γράψει βίντεο σε 1080p60 ανάλυση. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi για διαμοιρασμό των φωτογραφιών σε smartphone ή tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung SMART CAMERA στο iOS και Android. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών από απόσταση με τη χρήση του τηλεφώνου ή το tablet σας ως σκόπευτρο.

Στο πίσω μέρος της NX300, βρίσκεται μία widescreen 3.31 ιντσών 768k dots AMOLED οθόνη που μπορεί να κλίνει κάθετα. Η οθόνη διαθέτει επίσης λειτουργίες αφής.

Η Samsung επίσης ανακοίνωσε τον φακό NX 45mm F1.8 2D/3D (πωλείται ξεχωριστά) που σου επιτρέπει να τραβάς 3D φωτογραφίες και βίντεο μόνο με ένα φακό, καθιστώντας τον το πρώτο του είδους του.

Η Samsung NX300 κοστίζει $749.99 και ο φακός NX 45 $499.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: