Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Αποκάλυψε Το PlayStation 4

playstation_4_e3-2013

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το PlayStation 4 έως και σήμερα είχαμε δει επίσημα μόνο το χειριστήριο, και τώρα πλέον μπορούμε να δούμε και τη συσκευή ολόκληρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε επίσης πολλά φρέσκα νέα γύρω από τη κονσόλα.

Το σύστημα θα μπορεί να στηρίζεται και οριζόντια και κάθετα για εργονομία στον χώρο, θα κυκλοφορεί με 500GB σκληρό δίσκο, 1 υποδοχή HDMI, 1 υποδοχή optical, 1 υποδοχή Aux για το PlayStation Eye/Move, Ethernet και 2 υποδοχές USB στο μπροστινό μέρος για τη σύνδεση τηλεχειριστηρίων όταν χρειάζονται συγχρονισμό και φόρτιση.

Η τιμή της κονσόλας θα είναι 399 ευρώ, 100 ευρώ φθηνότερα από το Xbox One, και με επιπλέον €59 θα διατίθεται το PlayStation Eye/Move. Επίσης, το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι η Sony είναι υπέρ στην χρήση και στην μεταπώληση μεταχειρισμένων παιχνιδιών μιας και δεν έχει το κλείδωμα συσκευών που χρησιμοποίησε η Microsoft στο Xbox One. Τέλος ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειάζεται καθημερινό online check-in για επιβεβαίωση του προϊόντος με σκοπό την άμεση χρήση του παιχνιδιού. Και μάλιστα για να δείξει ότι η Sony έχει την αίσθηση του χιούμορ, έφτιαξε το παρακάτω βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA?rel=0&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DmoZAPDV3ew?rel=0&w=640&h=360]

Πως σας φαίνεται; Xbox One ή PlayStation 4;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: