Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Θα Σταματήσει Τη Πώληση Του PlayStation 2

PlayStation 2

Η Sony σχεδιάζει να σταματήσει τις παραδόσεις της PlayStation 2 κονσόλας στα Ιαπωνικά καταστήματα, αναφέρει το Famitsu. Η Sony έχει πουλήσει από τον Μάρτιο του 2000 πάνω από 150 εκατομμύρια κομμάτια και μετά από σχεδόν 13 χρόνια, συν ότι ο διάδοχος της πετυχημένης αυτής κονσόλας έχει φτάσει σε πολύ μικρό κόστος (€199 στα καταστήματα), θα σταματήσει να κυκλοφορεί.

Ενδιαφέρον έχει ότι και μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να κυκλοφορούν τίτλοι για το PS2. Η Square Enix ανακοίνωσε την Αγγλική έκδοση του Final Fantasy 11: Seekers of Adoulin expansion, που μέχρι τώρα ήταν στα Γιαπωνέζικα, και θα κυκλοφορήσει το 2013.

Ακόμα η Sony δεν έχει ανακοινώσει πότε το PlayStation 2 θα σταματήσει να κυκλοφορεί και στις υπόλοιπες αγορές, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει, αφού στα σχέδια της εταιρίας για το 2013 συμπεριλαμβάνεται το λανσάρισμα μίας νέας κονσόλας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: