Θέλεις Να Είσαι Από Τους Πρώτους Που Θα Πάρουν Το PES 13; Προπαράγγειλε το

Το νέο πολυναναμενόμενο παιχνίδι της Konami, το Pro Evolution Soccer 2013, είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία από τα μεγαλύτερα καταστήματα.

PES 2013

Ποιο συγκεκριμένα τα Πλαίσιο, Public, Multirama και Game Explorers (να τα λέμε και αυτά) διαθέτουν το PES 13 για PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP και 3DS για προπαραγγελία. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 και όποιος θέλει να το πάρει από τους πρώτους καλύτερα να το κάνει παραγγελία από τώρα. Μπορείς να το βρεις στα παρακάτω:

Τι νέο έχει

PES FullControl (PES FC) : Με το PES FullControl θα έχετε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στους παίκτες και την μπάλα. Στην engine θα εισαχθεί πλήρης ελευθερία ελέγχου του παίκτη (το λεγόμενο Total Freedom of Control ή FC), χωρίς να διευκρινιστεί το αν θα υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις κινήσεις του. Όσον αφορά τα κοντρόλ, ένα βασικό πρόβλημα του PES 2012, αυτά έχουν βελτιωθεί με το Dynamic First Touch. Θα υπάρχουν πιο ρεαλιστικοί τρόποι υποδοχής της μπάλας, ενώ με το R2 θα μπορείτε να “κοκαλώσετε” την μπάλα με το που θα την δεχθείτε ή να προτιμήσετε την αναπήδηση της μπάλας κατά το κοντρόλ ώστε να προσπεράσετε έναν αμυντικό.

Player ID: επικεντρώνεται στα ατομικά στοιχεία και τις κινήσεις κάθε παίκτη, ανάλογα με τα στατιστικά του. Κάθε παίκτης στο PES 2013 θα είναι μοναδικός όσον αφορά στις κινήσεις του, κάτι που θα φανεί περισσότερο στους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Οι ειδικές αντιδράσεις τους στην κίνηση, το τρέξιμο, τον έλεγχο της μπάλας, το σουτ και βέβαια τον πανηγυρισμό, θα αντικατοπτρίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Τερματοφύλακες: Η σημαντικότερη αλλαγή που υπόσχεται η Konami είναι η ριζική ανανέωση των τερματοφυλάκων, των οποίων τα animations θα είναι τώρα ρεαλιστικά. Οι developers δουλεύουν σε όλες τις κινήσεις των πορτιέρο, από τα μπλοκαρίσματα, μέχρι και τις εκτινάξεις. Η Konami συνεργάζεται αυτούς τους μήνες με επαγγελματίες τερματοφύλακες κι υπόσχεται πολύ πιο ρεαλιστική A.I. Οι αντιδράσεις των γκολκίπερ στο PES 2013 θα βελτιωθούν σημαντικά, καθώς σε κάθε περίσταση θα μπλοκάρουν ή θα διώχνουν την μπάλα με ασφάλεια.

ProActive A.I.: Συνδυάζει τον έλεγχο με τον ρεαλισμό. Όσοι έχετε γρήγορα αντανακλαστικά όταν παίζετε Pro και εκμεταλλεύεστε τους κενούς χώρους θα έχετε κι ένα σαφές πλεονέκτημα.

Συνδεσιμότητα: Στον τομέα της συνδεσιμότητας, η εφαρμογή myPES για το Facebook θα επεκταθεί, ενώ στην ατμόσφαιρα έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα audio effects απ’ το κοινό, ώστε να συγχρονίζονται καλύτερα με την κυρίως δράση.

E3 Trailer

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nnNmEtZMUH4&w=670&h=377]

Εξώφυλλο

Σχετικά νέα

3 Responses

      1. Ti??????? Mono autex tis duo kala persi dn eixe kai Totenham kai to 2010ai Liverpool kala anti na pros8etoun afsiroun omades ! ???? 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.