Με κάρτες μνήμης όπως του DS τα παιχνίδια του PS Vita


Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται η νέα φορητή κονσόλα της Sony, PlayStation Vita (=Ζωή στα Λατινικά). Από τα σημερινά νέα του PS Vita Update μαθαίνουμε ότι το Vita δεν θα αναπαράγει δίσκους UMD όπως τα προηγούμενα PSP. Αντιθέτως, η Sony το έχει εφοδιάσει με μία υποδοχή στο πάνω μέρος της συσκευής, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να βάλει μία κάρτα μνήμης -2 GB με 4 GB ανάλογα το παιχνίδι- και να παίζει το παιχνίδι, όπως ακριβώς γίνεται και με τα DS της Nintendo.

Αυτές οι κάρτες μνήμης, σύμφωνα με το PSVitaUpdate, θα έχουν ελεύθερο χώρο 5 % -10 % από τη συνολική χωρητικότητα για τα αποθηκευμένα παιχνίδια και πρόσθετο υλικό.

Αυτά έχουν και καλά και κακά. Τα καλά είναι ότι δεν θα καταναλώνει πολύ ενέργεια για την ανάγνωση της κάρτας μνήμης και θα είναι αρκετά πιο φορητές. Τα κακά όμως είναι ότι αν χάσουμε τη κάρτα μνήμης-παιχνίδι, θα χάσουμε ταυτόχρονα και τα saves των παιχνιδιών. Επίσης θα πρέπει να κατεβάσουμε ξανά το επιπρόσθετο περιεχόμενο που έχουμε αγοράσει από το PS Store αν αγοράσουμε ξανά το παιχνίδι.

Πηγή: product-reviews.net

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.