Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξεκινάει η επαναλειτουργία του PlayStation Network [Ενημέρωση: Συνδέθηκε!]


Ίσως το καλύτερο νέο αυτής της εβδομάδας για τους “καμένους” gamers στο PlayStation, και όχι μόνο. Αναφορές στα social media και blogs μας αναφέρουν ότι το PSN είναι και πάλι δίπλας μας, όπως μας είχε πει επίσημα η Sony. Εμείς βέβαια δεν μπορέσαμε να συνδεθούμε. Είτε μας βγάζει το γνωστό μήνυμα, είτε κάποιο σφάλμα.

Όπως και να χει, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε ξανά όλες τις υπηρεσίες της Sony μετά από τόσες εβδομάδες κανονικά, και πλέον με περισσότερη ασφάλεια. Πρώτα όμως θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό σας διότι η Sony θα σας ενημερώσει ότι δεν ισχύει πλέον.

Εσείς μπορείτε να συνδεθείτε;

Ενημέρωση: Το PSN επιτέλους, κατά τις 2 η ώρα το βράδυ συνδέθηκε (μετά από 25 μέρες!). Μόλις μπείτε θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τον κωδικό σας γιατί πλέον δεν θα ισχύει. Ακόμα όμως δεν είναι έτοιμο το PS Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: