Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέες Φήμες Για Το PlayStation 4

Μπορεί η Sony να μην θέλει να δώσει πληροφορίες για το νέο PlayStation, ωστόσο το site Kotaku ισχυρίζεται ότι έχει μάθει κάποιες, και μία από αυτές η ονομασία “Orbis”.

Τα παιδιά του Kotaku ισχυρίζονται ότι έχουν πληροφορίες απευθείας από το τμήμα ανάπτυξης του νέου Playstation. Σύμφωνα με αυτές, το νέο PlayStation θα έχει κωδική ονομασία “Orbis” και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Το Orbis θα έχει δύο μειονεκτήματα σε ότι αφορά το gaming, αφού η Sony θα το εφοδιάσει με μία τεχνολογία “anti-used” που θα αναγνωρίζει άμα το παιχνίδι είναι χρησιμοποιημένο και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλη κονσόλα. Τα νέα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα είτε σε Blu-ray disc είτε σε ψηφιακή μορφή στο PSN και θα έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό PSN του χρήστη (πράγμα που σημαίνει ότι όποιος παίρνει PlayStation θα αναγκάζεται να δημιουργεί λογαριασμό). Επίσης, δεν θα μπορεί να τρέχει παλιότερα παιχνίδια για το PS2 και το PS3.

Το νέο PlayStation σύμφωνα με το Kotaku έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του το 2013. Μόλις έχουμε νέα για το PS4 θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: