Ολοκληρώθηκε Η Συγχώνευση Της On Telecoms Με Τη Vivodi

Στις 20 Αυγούστου 2012 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Περιφέρειας Αττικής η εγκριτική απόφαση σχετικά με τη συγχώνευση των εταιρειών Οn Telecoms και Vivodi, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε υπογραφεί η συμφωνία εξαγοράς της Vivodi Telecom από την On Telecoms, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ομίλου με διευρυμένο πελατολόγιο και δίκτυο. Η Vivodi λειτούργησε ως θυγατρική της On και αποτέλεσε τον επενδυτικό βραχίονα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του ομίλου πέρα από το Λεκανοπέδιο Αττικής και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το brand Vivodi συνεχίζει και διατηρείται από την On Telecoms Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών. Οι συνδρομητές των προγραμμάτων Vivodi, πέρα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης που ήδη απολαμβάνουν, επωφελούνται και από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα e-care που ήδη παρέχεται στους πελάτες της On Telecoms. Έτσι έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες Online υπηρεσίες, όπως Online Πληρωμή, eco-bill (για εύκολη, ασφαλή και οικολογική παρακολούθηση των λογαριασμών αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή), On Fax (για αποστολή και λήψη fax μέσω του Η/Υ) κ.λπ.

Σχετικά με την On Telecoms
Η Οn Telecoms ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Ιανουάριο του 2007. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Νέας Γενιάς και το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, προσέφερε πρώτη το Triple Play και την IPTV μαζικά σε όλη τη συνδρομητική της βάση. Με την On Telecoms ο Έλληνας καταναλωτής κατάφερε για πρώτη φορά να έχει ευρωπαϊκού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και ταχύτητες στο Internet, καθώς και ψηφιακή-διαδραστική τηλεόραση και υπηρεσίες video, σε ευρωπαϊκού επιπέδου τιμές. Η δυναμική παρουσία της On Telecoms οδήγησε στη μείωση των τιμών των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.