Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Τηλεχειριστήρια Του PS4 θα Κυκλοφορήσουν Σε Κόκκινο Και Μπλε

PlayStation 4 Controller Sensor

Με την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του PlayStation 4 η Sony μας ενημέρωσε και σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμα τα τηλεχειριστήρια.

Τα νέα Dualshock 4 θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Ευρώπη και πιο μετά στην Αμερική. Τα χρώματα θα είναι το Magma Red και Wave Blue με το κόστος τους να ανέρχεται στα 59 ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “τα τηλεχειριστήρια του PlayStation 4 σε Magma Red και Wave Blue είναι οι δύο πρώτες χρωματικές παραλλαγές που αντιπροσωπεύουν δύο από τα πιο δημοφιλή χρώματα μεταξύ των χρηστών του PlayStation. Το ζωηρό Magma Red και το Wave Blue μαζί με το μαύρο ενισχύουν περαιτέρω την κομψή εμφάνιση των Dulashock τηλεχειριστηρίων του PlayStation 4. Με τα νέα χρώματα οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν από τρία διαφορετικά και να απολαύσουν τα παιχνίδια τους η ότι άλλο θέλουν.”

Μοιράσου το με τους φίλους σου: