Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το νέο Dashboard του Xbox 360 αποκαλύφθηκε


Η Microsoft έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει μία αναβάθμιση για τα Xbox 360 και το Dashboard τους. Τα παιδιά από το Destructoid έχουν τη χαρά να έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες από αυτή την αναβάθμιση και έτσι μπορούμε να δούμε και εμείς καιρό πριν την κυκλοφορία της πως θα είναι το Dashboard.
Όπως βλέπετε/θα δείτε από τις φωτογραφίες, η Microsoft έχει φανερά επηρεαστεί από των Windows Phone και Windows 8 και αποφάσισε να το μεταφέρει και στους χρήστες των Xbox.


Κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν είναι η υποστήριξη για YouTube και το Bing για αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Επίσης θα υπάρχει μία ξεχωριστή κατηγορία για ζωντανή τηλεόραση.
Πηγές: Geeky Gadgets.com & destructoid.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: