Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Νέο Xbox Θα Ανακοινωθεί Στις 21 Μαΐου

XboxReveal

Xbox fans, σημειώστε τα ημερολόγιά σας. Η Microsoft αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει την επόμενη γενιά της δημοφιλής κονσόλας Xbox στις 21 Μαΐου. Η πληροφορία έρχεται από προσκλήσεις που έστειλε στον Τύπο, οι οποίες αναφέρουν πως η παρουσίαση του επόμενου Xbox θα γίνει στο κτίριο του Xbox στο Redmond. Υπάρχει επίσης το hashtag #XboxReveal για το Twitter ώστε να παρακολουθείς ό,τι γίνεται μέσω του κοινωνικού δικτύου. Μαζί με τη κονσόλα φημολογείται πως θα ανακοινωθεί και η νέα γενιά του Kinect που θα συνοδεύεται από το Xbox. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για το τι νέα χαρακτηριστικά θα κουβαλάνε αυτά τα δύο, όμως σίγουρα θα παραμείνει το αιώνιο δίλημμα: Xbox ή PlayStation;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: