Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Προοριζόταν Αρχικά Για Κάμερες

Android

Το Android είναι από τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα για κινητά και tablet, με ένα εκατομμύριο ενεργοποιήσεις καθημερινά. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι το λογισμικό αυτό προοριζόταν αρχικά για την σύνδεση του υπολογιστή με κάμερες. Την απόφαση για την αλλαγή την πήρε ο Andy Rubin κατά την διάρκεια του Japan’s New Economy Summit. Στον επικεφαλή του Android φαινόταν καλό να υπάρχει μια πλατφόρμα για κάμερα μέσω τρίτων εφαρμογών. Γρήγορα ομως συνειδητοποίησε ότι οι ψηφιακές κάμερες δεν ήταν μεγάλη αγορά και έτσι άλλαξαν τα σχέδια. Ο Rubin επίσης ανησυχούσε για το Symbian και την Microsoft και όχι για το iPhone, κάτι που ήταν λογικό δεδομένου πως εκείνη την εποχή οι δύο εταιρείες τα πήγαιναν περίφημα, στο λογισμικό η πρώτη και στα κινητα η δεύτερη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: