Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Angry Birds διαθέσιμο για τα Windows


Το Angry Birds αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Ξεκίνησε από το iOS, συνέχισε στο Android, έπειτα στο Mac OS X και πριν λίγες εβδομάδες ήρθε στο Chrome και σε όλους τους broswers. Τώρα, τα Θυμωμένα Πουλιά έρχονται και στα Windows.
Η έκδοση για τα PC κοστίζει 5 δολάρια (3,45 €) και όπως σε άλλες πλατφόρμες διαθέτει περισσότερα από 240 επίπεδα, χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο μόνο για την ενεργοποίηση (σε αντίθεση με την έκδοση του Chrome που χρειάζεται για να παίξει το παιχνίδι κάθε φορά) και μπορεί να παιχτεί σε πλήρης οθόνη ή σε παράθυρο.


Οι απαιτήσεις για να αναπαραχθεί το παιχνίδι είναι ελάχιστες γιατί χρειάζεται 1 GHz επεξεργαστή, 512 MB μνήμη RAM και Windows XP SP2 ή ανώτερη έκδοση.

Τα Angry Birds έρχονται μαζί με το Angry Birds Rio και επιπλέον η εταιρία υπόσχεται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και το Seasons. Τέλος, εκτός από την επί πληρωμή έκδοσή τους υπάρχει και η δωρεάν με ελάχιστα επίπεδα (demo).

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Angry Birds/Angry Birds Rio από εδώ.

Πηγή: Redmond Pie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: