Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το LittleBigPlanet Karting Επιβεβαιώθηκε Από Τη Sony

Όλη την εβδομάδα, οι φήμες στροβιλίζονται για την ύπαρξη του LittleBigPlanet Karting, ενός αγωνιστικού παιχνιδιού με πρωταγωνιστή το γνωστό Sackboy. Λοιπόν, η Sony παραδέχθηκε ότι η αφίσα που διέρρευσε και το παιχνίδι είναι πραγματικά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το LittleBigPlanet Karting είναι στην πραγματικότητα σε ανάπτυξη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες σε αυτό το συναρπαστικό νέο παιχνίδι στο εγγύς μέλλον», είπε σε μία δήλωση η Sony. “Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.”

Εντάξει, δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε την αλήθεια. Τι γνώμη έχετε για τις ειδήσεις; Τι θέλετε στο παιχνίδι;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: